Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

divendres, 11 de gener del 2013

La Sant Silvestre va tornar als nostres carrers


Superman, Peter Pan, Maruja i els Rens ompliren de màgia atlètica els carrers de Jesús i Roquetes.

El GR-7 de Jesús i el Trail Roquetes van organitzar conjuntament i per segon any consecutiu la prova de Sant Silvestre duta a terme el passat 31 de desembre.
Els 200 participants es van dividir en dues categories: Infantil i General, en la darrera de les quals també hi podien participar els nens acompanyats dels seus familiars.
En la categoria Infantil hi van participar 60 xiquets i xiquetes, que van córrer la distància compresa entre les piscines i el barranc de la Vall Cervera de Jesús i van retornar al punt de sortida. Els 60 participants van rebre, com a obsequi, un barret del Pare Noel amb els logotips dels organitzadors de la cursa.
Segons ens informa Josep Sales, regidor d´Esports, cent quaranta van ser els participants en la categoria General, que van iniciar la prova a les 18:00h, una hora més tard que els participants de la categoria Infantil. El recorregut constava de 4,2 quilòmetres distribuïts per alguns dels carrers més emblemàtics de Roquetes i Jesús. Gerard Monteverde, Pau Marzà i Pau Morales foren els 3 primers classificats masculins. Dayana Alemany, Dolors Ferreres i Maite Ribot van ser les 3 primeres classificades femenines. Quant a les disfresses, la millor de grup va ser la dels Rens de Jesús, mentre que, en la secció individual hi va haver un triple empat entre Superman, Peter Pan i la Maruja.
En finalitzar la prova, es van repartir refrescos i xocolata bullida entre tots els participants petits o grans els quals, prèviament, van alegrar els nostres carrers amb les seves disfresses més nadalenques. A tots ells, als organitzadors, i als col•laboradors, la major part d’ells voluntaris, un reconegut agraïment per fer nostre un esdeveniment lúdic i esportiu de tradició mundial.

IMATGES


VÍDEO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada