Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dijous, 28 de març del 2013

II Cursa dels Instituts: notícia i vídeos


L’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané va participar en la II cursa del PCMCF (Projecte Curses de Muntanya a les Classes de Física) que, per segon any consecutiu, va tenir lloc a la Foradada.
L’alumnat dels diferents centres va tenir l’oportunitat de triar entre un recorregut llarg de 6.3 km i un desnivell positiu acumulat de 450 m, o bé, un de curt de 3.8 km i 300 m de desnivell. Tots dos s’iniciaven amb una pujada de fort desnivell però aquells que triaren el recorregut curt se’n van estalviar un bon tros. Al cim de la pujada, en plena Foradada, hi havia el primer avituallament i unes vistes magnífiques del Delta de l’Ebre. La baixada es va endinsar en un bosc en què es trobaven els dos recorreguts, i els seus participants, i que conduïa fins la línia de meta.
Acabada la cursa, tots els participants, organitzadors i professors acompanyants ens vam traslladar al Poliesportiu d’Amposta on, després de dinar, es celebrà l’entrega de premis als guanyadors/es de la cursa i, també, a l’alumnat que ha destacat en cadascuna de les matèries que es treballen en el projecte. Tot l’alumnat, però, ens vam endur una bossa d’obsequis i el regal de passar un dia a la muntanya.


21 de març 2013, a La Foradada

Vídeos de la cursa

Escenes de la mateixa



Les opinions dels participants:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada